Varje dag har något unikt

Fimpec som arbetsplats

På Fimpec arbetar ungefär 450 experter inom sina områden, som kompletterar varandras kompetenser. Vi vill att de bästa specialisterna ska lösa våra kunders utmaningar, därför rekryterar vi toppkandidater och dem som är på väg att bli det, samt stöder deras kontinuerliga utveckling.
För oss är det viktigt att vår personal har en välmående vardag.

Det finns alltid utrymme för individen före processer, och varje dag finns möjligheter att förverkliga sig själv både på jobbet och på fritiden. Därför strävar vi efter att stödja varandra i att uppnå mål inom vår arbetsgemenskap, och varje person ska ha möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi har sammanfattat detta i tanken: ”Varje dag har något unikt”.

Siffror om oss

Yngsta och äldsta medarbetaren

22/76

Vi erbjuder toppmöjligheter för både nya talanger och erfarna proffs.

Genomsnittslön, euro

5091

Tekniikka&Talous 22.3.2024: jämförelse av de största ingenjörsbyråernas genomsnittslöner.

Sjukfrånvaro 2023

1,7

Vi tar hand om våra anställdas övergripande välbefinnande och arbetsmiljö.

Vi satsar på vår personals välbefinnande

Vi investerar i vår personals välmående på många olika sätt, eftersom de är vår viktigaste resurs. Detta inkluderar till exempel utökad företagshälsovård, olycksfallsförsäkring som också täcker fritid, möjligheter till personlig utveckling, förmån för tjänstecykel eller till exempel ett välbefinnandebidrag som man själv kan välja hur man använder.

Vad vi erbjuder

Vår kompetens ligger hos våra medarbetare

Vi är ett växande och internationaliserande företag med resurser för att genomföra stora och högklassiga projekt för våra kunder. Därför kan vi erbjuda våra anställda mångsidiga, utmanande och utvecklande uppgifter samt möjligheter att avancera i karriären. Vi har kontor över hela världen och våra projekt erbjuder internationella möjligheter, och vi verkar också lokalt i Finland, Estland, Tyskland, Sverige, Uruguay och Chile.

Vår företagskultur är smidig och utvecklande. Det innebär bland annat en avspänd stämning, snabbt beslutsfattande och en platt organisation. Vi är vana vid att arbeta på flera platser och med hybridarbetsmodeller: arbetet utförs på kontor, på distans eller hos våra kunder.

Vi uppmuntrar våra anställda att utveckla sig själva. Enligt vår inlärningspolicy utgår vi från att varje person är huvudansvarig för sitt eget lärande och sin yrkesskicklighet, utifrån sina intresseområden och önskad karriärutveckling. Vi erbjuder vägar för detta genom bland annat Fimpec Akademin.

Gå med i vårt team!

Vi rekryterar kontinuerligt nya och erfarna proffs inom vårt område. Om du inte hittar en aktuell ledig position som matchar dina färdigheter är du också välkommen att skicka in en spontanansökan till oss.

Fimpec Akademi: Vår approach till kompetensförvärv

Fimpec Akademin kartlägger våra medarbetares kompetensbehov samt söker och vid behov ordnar utbildningar som motsvarar dessa behov.

NÄSTA