Fimpec Consulting – energikonsultation och stöd för en ren övergång

Om Tjänsten

Fimpecs konsulttjänster – Fimpec Consulting stödjer våra kunders högsta lednings beslutsfattande i frågor relaterade till den rena övergången. Vår styrka ligger i energikonsultation för företag inom energi- och industrisektorn mot ett renare, mer flexibelt och kostnadseffektivt energisystem.

I den rena övergången hjälper vi våra kunder med strategiska frågor, förståelse för marknadsförändringar och teknikutveckling samt att definiera de steg som krävs för att företaget ska nå sina mål och göra rätt investeringar.

Vi erbjuder våra kunder djup förståelse och expert, oberoende rådgivning. Utöver att förstå helheten är vi väl insatta i de områden där kunskapsbehovet för närvarande är störst: systemintegration och smarta energisystem, koldioxidneutralitet, väteekonomi och vätevärdekedjan, Power-to-X-lösningar, vind- och solkraft, energilagring, el- och flexmarknader, värme- och kylmarknader samt industriella energilösningar.

Siffror om Oss

Experter cirka

20

Djup expertis, förståelse som kommer från erfarenhet och en fördomsfri inställning.

Vår specialisering

1

Den föränderliga miljön i den rena övergången, särskilt den omvandlande energimarknaden och dess möjligheter, som vi hjälper till att utnyttja.

Högskoleexamen

82%

av våra konsultationsexperter. Resten arbetar med sina avhandlingar.

Våra erbjudna tjänster

Konsulttjänster

Så Fungerar Vi

Vi vill överträffa förväntningarna i varje projekt

Våra konsulter inom företagsledning har djup kunskap och insikt om olika energilösningar och teknologier, energimarknader och -verksamhet samt möjligheter som den rena övergången erbjuder. Vi har exceptionell expertis inom väteekonomin och förståelse för dess värdekedja från förnybar energi till fjärrvärme och vätederivat. Våra konsultationstjänster är riktade mot alla företag inom energiintensiva branscher.

I vårt arbete är vi kunniga, professionella och flexibla. Vi är redo och villiga att engagera oss och upptäcka helt nya möjligheter tillsammans med våra kunder. Vi vill att våra kunders upplevelse av varje projekt ska vara att Fimpec överträffade förväntningarna och att det var lätt att arbeta med oss. Vi satsar också på att vara kända för vår smidighet och innovativa handlag.

Våra konsultations­tjänster är tillgängliga i dessa branscher

Väte

Tjänster Konsulttjänster, Projektering, Projektledning och byggherre

Ren energi

Tjänster Konsulttjänster, Projektering, Projektledning och byggherre

Artiklar om ämnet

Kontakta oss

Panu Rahikka

Verkställande direktör,
Fimpec Consulting Oy

KONSULTTJÄNSTER

panu.rahikka@fimpec.com

+358 44 090 4266

Kreetta Manninen

Direktör för energikonsultation

KONSULTTJÄNSTER

kreetta.manninen@fimpec.com

+358 40 137 4362

Ville Kirjonen

Ledande konsult, energi

KONSULTTJÄNSTER

ville.kirjonen@fimpec.com

+358 400 442 109