Brett utbud av tjänster för flera industrisektorer

Översikt

Fimpec är främst känt för sina projekt inom processindustrin och energisektorn, men vi har även bred erfarenhet av andra industrisektorer, både inom design och projektledning. Dessa inkluderar kemisk industri, stålindustri, byggproduktindustri, livsmedelsindustri och olika tillverkningsindustrier.

För närvarande genomgår olika industrisektorer en period av förändring och snabb utveckling. Energiomställningen och nya energilösningar, grönt stål, hållbart producerade material och teknikutveckling erbjuder både möjligheter och utmaningar. På Fimpec ligger vi i framkant av denna utveckling och stöttar våra kunder i att utnyttja dessa möjligheter och hantera dessa utmaningar.

Siffror om Oss

Projekt

100+

inom bygg livsmedel, kemi och tillverkningsindustrin.

Erfarenhet

20+

år från projekt inom bygg livsmedel, kemi, stål och tillverkningsindustrin.

Varför Fimpec

Våra experter vet hur man sätter ihop även komplicerade pussel

Våra styrkor i industriprojekt inkluderar omfattande projektledningskompetens, en beprövad förmåga att genomföra stora projekt, smidighet, förmågan att lyssna på och förstå våra kunder samt toppkompetens inom process-, energi- och automationslösningar. Våra experter är exceptionellt erfarna och kompetenta, specialiserade på att integrera även de mest komplicerade delarna av ett projekt till en fungerande helhet och att lösa svåra problem.

För industriprojekt har vi tillgång till hela Fimpecs expertis och resurser. Detta innebär mångsidig processkompetens förvärvad från stora projekt inom skogsindustrin samt omfattande kunskap om moderna energilösningar för industrin, från att ersätta fossila bränslen till att utnyttja spillvärme.

Våra tjänster för olika industrisektorer

Exempel på framgångar

Fossil­fritt stålverk

Enligt avtalet kommer Fimpec att erbjuda tjänsterna som en del av kundens egen projektledningsorganisation.

2024 – Sverige

Byggande och ombyggnad av fabriken för att starta produktionen av SHIELDPLUS®-produktserien

Förstudie, mekanisk, stålkonstruktions-, process-, el-, automations- och VVS-projektering, stöd för projektadministration, montageledning, övervakning av processdrifttagning samt arrangemang av dokumentadministration.

2018-2020 Finland

Artiklar i ämnet

Kontakta oss

Leif Hedlund

Direktör, Norra Sverige,
Fimpec AB

FIMPEC SVERIGE

leif.hedlund@fimpec.com

+46 70 508 0834

Aki Litokorpi

Operativ direktör,
Projekteringstjänster, Åbo

PROJEKTERINGSTJÄNSTER

aki.litokorpi@fimpec.com

+358 50 338 8723

Saku Virtanen

Service- och projektledare,
Montageledning

PROJEKTLEDNINGSTJÄNSTER

saku.virtanen@fimpec.com

+358 50 305 2312