Raimo Kaunismäki har utnämnts till projektchef på Fimpec

Diplomingenjör Raimo Kaunismäki har utnämnts till projektchef på Fimpec PMO. I sin roll kommer han att fokusera på att leda stora investeringsprojekt.

Fimpec stärkte sin kompetens och sina resurser för att genomföra stora investeringsprojekt i början av mars när Raimo Kaunismäki började som projektchef på Fimpec. Kaunismäki har under hela sin karriär haft olika projektledningsroller, särskilt inom processindustrin och i infrastrukturprojekt. Han har lång erfarenhet som projektchef, projektledare och projektavdelningschef både i Finland och utomlands. Kaunismäki tog examen 1992 som diplomingenjör från Aalto-universitetet med inriktning på processteknik och industriell ekonomi.

Kaunismäki kom till Fimpec från Infinited Fiber Company där han arbetade som projektchef. Han berättar att möjligheten att genomföra intressanta och utmanande projekt lockade honom.

”Fimpec är ett välrenommerat och växande företag som erbjuder många möjligheter. Jag upplever att det också gör det möjligt för mig att utnyttja mina kunskaper på ett mångsidigt sätt. Jag har varit involverad i projekt både hos beställaren, som representant för ett ingenjörs-/konsultföretag och som utrustningsleverantör, så jag har erfarenhet av olika perspektiv”, säger Kaunismäki.

”Vi har under lång tid varit involverade i projektledningsuppdrag i samband med betydande industriinvesteringar, och det är fantastiskt att de möjligheter vi erbjuder intresserar ledande experter inom vår bransch. Raimo stärker vår organisations kompetens, särskilt i stora och krävande investeringsprojekt, och jag välkomnar Raimo att genomföra framgångsrika projekt tillsammans med våra kunder”, säger Mikko Turunen, verkställande direktör för Fimpec PMO Oy.

Tilläggsinformation

Mikko Turunen

Vd, Fimpec PMO Oy
Direktör, Projektledningstjänster

PROJEKTLEDNINGSTJÄNSTER

mikko.turunen@fimpec.com

+358 040 844 7566

Läs dessa härnäst