Anders Hallgren kli­ver av Fimpec Sverige AB

Fimpec AB:s verkställande direktör Anders Hallgren har beslutat att avsluta uppdraget på svenska Fimpec. Fimpec tackar Anders Hallgren för hans betydande bidrag till företagets tillväxt och utveckling på den svenska marknaden.

Under Anders Hallgrens tid som verkställande direktör har Fimpec AB stärkt sin position på den svenska marknaden och lagt en stabil grund för framtida tillväxt. Under hans ledning har Fimpec framgångsrikt såväl ökat den lokala kännedom om bolaget på marknaden och etablerat viktiga strategiska kundrelationer. Fimpec AB har under hans tid också utvidgat sitt kontorsnätverk i landet.

Fimpec AB fortsätter sin verksamhet under ledning av Fimpecs utvecklingsdirektör Frans Jokinen. Frans Jokinen har understött tillväxtstrategin i Fimpec Sverige i sin roll som styrelseordförande.

”Vi tackar Anders för hans utmärkta insats och för att han har lagt en stark grund för Fimpec på den svenska energi- och industrimarknaden. Nu fokuserar vi på att genomföra strategin och fortsätta den kundcentrerade utvecklingen av våra tjänster tillsammans med vårt kunniga och professionella svenska team ”, säger Jokinen.

Fimpec önskar Anders Hallgren lycka till med hans framtida projekt.

För mer information:

Frans Jokinen

Kommersiell chef

FIMPEC GROUP

frans.jokinen@fimpec.com

+358 45 359 4828

Läs dessa härnäst